20 Jan 2022
spot_img

Event Relentless concerteaza in Yellow Club din Bucuresti

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Event Relentless, noua senzatie a metalului melodic din Finlanda, va concerta in premiera la Bucuresti pe 12 martie 2019, in Yellow Club (situat pe Lucretiu Patrascanu, numarul 1) incepand cu ora 20:00 (ora de la care se permite accesul publicului). In deschidere va evolua Simbolic (heavy metal/Campulung Muscel).

Sase ani de activitate, 3 EP-uri lansate si multe concerte in Europa fac din Event Relentless o trupa care a atras atentia multor iubitori de modern melodic metal.

Pretul unui bilet este de 10 de lei si poate fi achizitionat doar la intrarea in Yellow Club, in seara evenimentului. Acest concert este non-profit, iar toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul si ste interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Fiind un eveniment marca Metal Under Moonlight (editia cu numarul 79), veti gasi in zona de concert si un stand cu muzica si merchandise.

La Yellow Club se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport in comun: metrou (statia Costin Georgian), RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Joe Satriani, Sahara

Joe Satriani va lansa pe 8 aprilie 2022, noul album de studio, intitulat "The Elephants Of Mars". Este prima...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X