Event Relentless concerteaza in Yellow Club din Bucuresti

59

Event Relentless, noua senzatie a metalului melodic din Finlanda, va concerta in premiera la Bucuresti pe 12 martie 2019, in Yellow Club (situat pe Lucretiu Patrascanu, numarul 1) incepand cu ora 20:00 (ora de la care se permite accesul publicului). In deschidere va evolua Simbolic (heavy metal/Campulung Muscel).

Sase ani de activitate, 3 EP-uri lansate si multe concerte in Europa fac din Event Relentless o trupa care a atras atentia multor iubitori de modern melodic metal.

Pretul unui bilet este de 10 de lei si poate fi achizitionat doar la intrarea in Yellow Club, in seara evenimentului. Acest concert este non-profit, iar toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul si ste interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Fiind un eveniment marca Metal Under Moonlight (editia cu numarul 79), veti gasi in zona de concert si un stand cu muzica si merchandise.

La Yellow Club se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport in comun: metrou (statia Costin Georgian), RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).