24 Mar 2023

Crowbar concerteaza la Bucovina Rock Castle 2019

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Crowbar (USA), Altar (RO) si Bloodrush (Bg) sunt noile confirmari pentru editia din acest an a festivalului Bucovina Rock Castle.

Crowbar (USA) – Adevarati bunici ai genului sludge metal (unii ar spune inventatori ai lui…), Crowbar nu prea au nevoie de vreo prezentare. Amestecul de doom si hardcore punk i-a particularizat pe scena rock mondiala iar show-urile pline de energie ii recomanda pentru orice festival.

Altar (Ro) – Altar au implinit anul acesta 25 de activitate si nu puteam sa nu sarbatorim o trupa esentiala pentru istoria rock-ului romanesc in Cetatea de Scaun – loc esential pentru istoria Moldovei. Cine nu stie de Altar, sa pofteasca in fata scenei pentru o lectie de metal, respect si atitudine.

Bloodrush (BG) – scena metal bulgara emaneaza in mod constant trupe interesante, nume pe care le regasesti peste ani batand in continuare drumurile Europei si sustinand miscarea underground. Cu resurse limitate, de multe ori, metal-ul bulgar nu se lasa doborat si ne trimite acest trio din Dobrich, cu un apetit pentru melanj si influente diverse. Recomandat celor care vor sa inteleaga mai mult.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img