Chrysta Bell revine in concert la Bucuresti, in turneul Feels Like Love

83

Dupa aparitia de succes in noul sezon Twin Peaks, artista americana Chrysta Bell revine in concert la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie 2019, de la ora 21.00 in club Control, show-ul fiind inclus in turneul de promovare al celui mai recent album “Feels Like Love” ce va fi lansat in luna martie.

Actrita si cantareata deopotriva, Chrysta Bell, muza lui David Lynch, este cunoscuta publicului din Romania in rolul agentei FBI Tamara Preston, din ultimul sezon al serialului de televiziune Twin Peaks, lansat in vara lui 2017.

Inca din copilarie, artista si-a cultivat pasiunea pentru actorie si muzica, fiind descoperita de Lynch pe vremea cand facea parte din formatia de swing jazz 8 1/2 Souvenirs, din Austin, Texas.

De atunci, Chrysta Bell a lansat un album de succes, “This Train” (2011) si un EP, “Somewhere in the Nowhere” (2016), ambele scrise si produse in colaborare cu David Lynch, si a concertat in peste 30 de tari alaturi de trupa sa.

In 2017 a lansat primul album solo, “We Dissolve”, un disc pop cu influente soul, rock si jazz, la care au contribuit artisti de renume precum Adrian Utley (Portishead), Geoff Downes (Asia, Yes) si chitaristul Stephen O’Malley de la Sunn O))). Albumul a fost inregistrat in Marea Britanie si produs de John Parish, laureat cu premiul Mercury Prize pentru albumul PJ Harvey – “Let England Shake”.