24 Sep 2021
spot_img

Breathelast lanseaza videoclipul InferN

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 27 martie, in club Control din Bucuresti, Breathelast lanseaza videoclipul noului single pentru piesa “InferN”. Melodia se regaseste in forma acustica pe albumul “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, aparut la inceputul anului 2018. Invitati sunt Lasagna & Rochenrol, o trupa noua cu un stil aparte, ce vor deschide seara din Control.

“InferN” a fost inregistrata si produsa la Real Sound and Vision (de catre Ivanov Vladimir) iar clipul a fost realizat de catre Anya / BlueCat Studio, care vor asigura si proiectiile din cadrul concertului Breathelast de pa 27 martie. Detalii despre bilete in curand.

“All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si 2 in limba romana (Oase, Infern). Materialul a fost inregistrat si produs de catre Marius Costache la Studio148.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X