7 Jul 2022
spot_img

Am Fost La Munte si Mi-a Placut lanseaza La Deal

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Am Fost La Munte si Mi-a Placut anunta lansarea celui de-al treilea material discografic, “La Deal”. EP-ul contine 6 piese, care au reusit sa surprinda esenta chimiei dintre Vlad, Matei, Stere si Mircea si care imbina experientele individuale ale membrilor trupei.

Concertul de lansare va avea loc pe 11 aprilie 2019, in club Control din Bucuresti iar trupa Noua Ani Lumina a fost invitata sa deschida evenimentul. Bilete costa 30 lei si sunt disponibile in avans pe Eventbook.ro si la intrare in seara evenimentului, in limita spatiului disponibil.

“La Deal” reprezinta pasul logic in directia muzicala a trupei si isi propune sa trimita ascultatorul in propria calatorie spirituala. Materialul a fost inregistrat in studioul Real Studio & Vision din Bucuresti, avandu-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mama) si se va putea gasi in format digital pe toate platformele de streaming si BandCamp, iar in format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X