Se pun in vanzare biletele pentru concertul Haken de la Bucuresti

52

La noua luni de la concertul sustinut la ARTmania 2018, formatia britnica Haken revine in Romania pentru a sustine un nou concert. De data aceasta show-ul va avea loc in Bucuresti in clubul Quantic pe 27 martie. In deschidere vor evolua cei de la Gramofone.

Pret bilete concert Haken in club Quantic din Bucuresti:

– 80 de lei (Presale)
– 100 de lei (La intrarea in club, in ziua evenimentului)

Biletele se pun in vanzare incepand de miercuri 23 Ianuarie, ora 10:00, si se gasesc in format electronic pe eventim.ro, iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro.

Haken ofera un rock progresiv condimentat cu tendinte vintage inspirate de rock-ul clasic care i-a calauzit in drumul lor muzical de pana acum. Devenind un nume important pe scena progresiva, trupa a primit numeroase aprecieri, cantand cu trupe ca Between The Burried And Me, The Neal Morse Band sau Leprous.

“Ne place sa credem ca show-urile noastre live sunt asemenea unui spectacol – nu in maniera celor de la Rammstein sau Cirque-du-Soleil -, dar, cu siguranta, e o anumita forta in muzica si prezenta noastra pe scena. Nu conteaza dimensiunea scenei sau numarul spectatorilor, tratez fiecare spectacol ca si cum as fi pe Wembley sau la Madison Square Gardens si cred ca asta e evident din energia pe care o transmitem pe scena”, declara Ross Jennings, vocalul trupei.