Implant Pentru Refuz lanseaza videoclipul noului single in club Quantic

33

Formatia timisoreana de hardcore Implant Pentru Refuz va lansa pe 1 martie 2019, impreuna cu Nick Fagadar (Luna Amara), cel de al treilea single de pe viitorul album, programat spre lansare in luna noiembrie.

Pretul unui bilet este de 35 lei in pre-sale si 40 lei in ziua evenimentului la intrarea in club.
Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventbook.ro.

Povestea acestuia este ca el va celebra prietenii si prieteni, in totalitate va cuprinde piese realizate in featuring cu artisti dragi si apropiati timisorenilor.

Calatoria Implant Pentru Refuz a inceput in anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reusit sa scoata 8 albume, fiecare disc reprezinta o treapta evolutiva prin care a trecut trupa. Fiecare reusita, fiecare esec reprezinta pentru Implant Pentru Refuz o noua piatra de fundatie, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat si versuri atent conectate la realitate. Cu o muzica pe deopotriva sensiblia si plina de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexa in cultura muzicii contemporane din tara noastra.