28 Nov 2022

Asculta noua piesa Swallow The Sun, Upon The Water

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

“Upon The Water”, noul single semnat Swallow the Sun (melodic doom/death metal) poate fi ascultat mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “When A Shadow Is Forced Into The Light”, ce va fi lansat pe 25 Ianuarie 2019.

Tracklist “When A Shadow Is Forced Into The Light”:

01. When A Shadow Is Forced Into The Light
02. The Crimson Crown
03. Firelights
04. Upon The Water
05. Stone Wings
06. Clouds On Your Side
07. Here On The Black Earth
08. Never Left

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Rammstein, Adieu!

Rammstein a lansat videoclipul noului single, intitulat “Adieu”. Piesa este inclusa pe albumul “Zeit” lansat pe 29 aprilie 2022. “Zeit”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img