7 Jul 2022
spot_img

ARTmania Festival a castigat premiul “Best Small Festival” la European Festival Awards 2019

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

ARTmania Festival, care a avut loc anul trecut in zilele de 27 si 28 iulie 2018 la Sibiu, a primit premiul “Best Small Festival” la European Festival Awards 2019.

Evenimentul, ajuns la editia cu numarul 10, a avut loc astazi, 16 ianuarie, in Groningen, Olanda si este singura competitie de acest gen din Europa si locul unde industria de specialitate, organizatorii si festivalurile sunt rasplatite pentru creativitate, viziune si efort.

In acest an ARTmania Festival va avea loc in zilele de 26 – 27 iulie 2019, si ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului. Pretul unui bilet este de 190 lei.

Line-up ARTmania Festival 2019:

Architects (Marea Britanie)
Alcest (Franta)
Dream Theater (SUA)
Opeth (Suedia)
Madrugada (Norvegia)
Wardruna (Norvegia)
Myrkur (Danemarca)

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X