Videoclip nou Breathelast, Dead Coins

41

“Dead Coins”, noul videoclip semnat de formatia bucuresteana Breathelast poate fi urmarit mai jos. Acesta este realizat de catre Alexandru Das iar clipul este un vizual al degenerarii promisunilor si valorilor in timp, distorsionand totul inauntrul si in jurul nostru.

“All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si 2 in limba romana (Oase, Infern) si a fost lansat pe 13 februarie 2018, in club Control din Bucuresti. CD-ul a fost inregistrat si produs de catre Marius Costache la Studio148.

“Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclica, istoria se repeta si omul va fi ecoul propriilor greseli, laudandu-se ca învata din ele numai cand mediul îi permite sa se destinda, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preîntampina repetitia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formeaza randurile unei scrisori imaginare a omului, catre om, parcurgerea lor, atat a ordinii cat si a versurilor, conducand catre concluzia ca totul o sa se prabuseasca în jurul nostru si va trebui sa o luam mereu de la capat, într-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfasoara (pe parcursul albumului) o sentinta, care nu va fi înteleasa decat atunci cand va fi prea tarziu.”