9 Aug 2022

Urmareste noul videoclip Steven Wilson, People Who Eat Darkness

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Steven Wilson a lansat un nou videoclip animat piesa aleasa fiind “People Who Eat Darkness”. Clipul, regizat de Jess Cope, este inclus pe ultimul album de studio al artistului britanic, intitulat “To The Bone”, lansat in luna august 2017. Discul s-a clasat pe locul 3 in Marea Britanie si locul 10 in Europa, devenind cel mai bine vandut album din cariera lui Wilson.

Discul a fost promovat printr-un amplu turneu iar la sfarsitul lunii martie 2018, Steven Wilson a sustinut trei concerte, sold-out, in celebra Royal Albert Hall din Londra, dupa sapte luni de turneu. Prin urmare artistul va lansa pe 2 noiembrie 2018, “Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall”, material ce contine inregistrarea ultimului concert din seria celor trei si care are o durata de aproximativ trei ore. Show-ul a fost filmat cu mai multe camere care surprind fiecare unghi din sala iar sunetul este mixat special de Wilson in format stereo si 5.1 Surround Sound.

Poze concert Steven Wilson la ARTmania 2018!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X