Sur Austru canta alaturi de Bucovina la Arenele Romane

62

Bucovina va lansa pe 8 decembrie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti, noul album intitulat “Septentrion“.

Dupa confirmarea primelor doua formatii invitate, Recipe for Hate si Crossbone, o alta trupa a fost anuntata. Este vorba despre Sur Austru, care va sustine primul show din Bucuresti in care trupa va prezenta propriile compozitii ce vor figura pe materialul de debut.

Sur Austru, care a luat fiinta din cenusa formatiei Negura Bunget, va prezenta un nou concept muzical si liric, menit sa duca propria poveste muzicala mai departe. Componenta trupei este Stefan Zaharescu – voce, Tibor Kati – voce, chitara, keyboards, Corodan Ovidiu – bass, Petrica Ionutescu – instrumente traditionale, Mihai Florea – chitara, Hoit – chitara si Nadaban Sergiu – tobe.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti la vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:

– afis color (cu autograf)
– bratara textila cu logo
– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani