15 Aug 2022

Recipe for Hate si Crossbone canta alaturi de Bucovina la Arenele Romane

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Bucovina va lansa pe 8 decembrie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti, noul album intitulat “Septentrion“. Primele formatii invitate la acest eveniment sunt Recipe for Hate si Crossbone.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti la vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:

– afis color (cu autograf)
– bratara textila cu logo
– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Recipe for Hate vin din Galati si abordeaza ca stil melodic death metal-ul. Bazele formatiei au fost puse in 2015 de catre Marius Mihai si fratele sau Adrian Mihai, artisti pe care ii cunoasteti din formatia Hathor, una dintre formatiile din primul val de black metal din Romania.

Crossbone si-au inceput activitatea in a doua parte a anului 2012 abordand ca stil o combinatie de speed si thrash metal. Sunt din Bucuresti iar printre artistii care i-au influentat se numara Slayer, Exodus, Municipal Waste, Toxic Holocaust, Speedwolf si Havok.

Bucovina este o trupa de folk metal ce a fost infiintata in anul 2000, la Iasi. Pana in prezent a lansat trei albume de studio, “Ceasul aducerii-aminte” (2006), “Sub stele” (2013) si “Nestramutat” (2015), alaturi de EP-ul “Duh” (2010).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Arch Enemy a lansat videoclipul piesei The Watcher

"The Watcher" noul videoclip Arch Enemy poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Deceivers“, lansat de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X