2 Dec 2022

Eternal Fire si Rancorum deschid concertul Kistvaen din Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Kistvaen, considerata ca prima trupa romaneasca adepta a sonoritatilor depressive black metalce, ce a avut ca surse de inspiratie formatii precum Silencer, Shining sau Bethlehem, aniverseaza 10 ani de activitate printr-un show concept ce va avea loc in clubul Quantic din Bucuresti pe date de 14 decembrie 2018. In deschidere vor concerta Rancorum (death metal) si Eternal Fire (black metal).

Eternal Fire este o trupa de melodic black-metal, din Romania, care s-a marcat pe piata muzicala autohtona prin influentele simfonice pe care le-au adus sound-ului principal. Concertul de debut al trupei a avut loc in iulie 2015, alaturi de formatiile suedeze Of Fire si Wormwood, cand au lansat si primul lor EP, intitulat “Beyong Froken Streams”. Materialul este compus din 4 piese si exploreaza temele principale a unui univers mitologic.

Rancorum este o formatie romaneasca de death-metal, formata in Bucuresti, in anul 2014, intr-o formula duo, iar ulterior a mai incorporat 3 noi membrii: voce, bass si chitara.
Anul acesta trupa a lansat albumul de debut “The Vermin Shrine”, album masterizat de Grand Way Studio, in colaborare cu Loud Rage Music. Incepand cu data de 17 decembrie noul albumul se va putea achizitiona atat in format fizic, cat si in format digital.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X