13 Apr 2021

Gary Numan a lansat videoclipul noului single, Saints and Liars

Scenarist, muzician, producator dar si pilot, Gary Numan va lansa pe 21 mai 2021, un nou album de studio intitulat “Intruder“. Noul single de promovare...

Concert The Cure la Bucuresti

Citește și

Gary Numan a lansat videoclipul noului single, Saints and Liars

Scenarist, muzician, producator dar si pilot, Gary Numan va lansa pe 21 mai 2021, un nou album de studio...

Asculta noul single Gojira, Into The Storm

Dupa o pauza de cinci ani formatia franceza Gojira va lansa pe 30 aprilie 2021, sub egida Roadrunner Records,...

Asculta noul single Flotsam and Jetsam, Burn The Sky

Formatia americana Flotsam and Jetsam (thrash metal, speed metal) va lansa pe 4 iunie 201, cel de-al 14-lea album...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Celebra formatie The Cure va concerta pe 22 iulie 2019, in Piata Constitutie din Bucuresti in cadrul festivalului Rock The City. Alaturi de britanici vor mai evolua God is an Astronaut plus alte formatii care urmeaza sa fie anuntate.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe eventim.ro, incepand de marti, 6 noiembrie, ora 9.00, la urmatoarele categorii de preturi:

– 390.00 lei – Diamond Circle
– 280.00 lei – Golden Circle
– 220 lei – GA/Standing
– 170 lei – GA Early Bird
– 420 lei – Tribune seats

DETINATORII UNUI BILET LA CONCERTUL BON JOVI CARE VOR SA ISI ACHIZITIONEZE UN BILET PENTRU CONCERTUL THE CURE VOR BENEFICIA DE UN DISCOUNT:

– Diamond Circle pret 390.00 lei discount pt clientii Bon Jovi 90 lei pret final 300 lei
– Golden Circle pret 280.00 lei discount pentru clientii Bon Jovi 70 lei pret final 210 lei
– GA/Standing pret 220 lei discount pentru clientii Bon Jovi 50 lei pret final 170 lei

Cum procedezi?
– Din codul de bare al unui bilet Bon Jovi se vor utiliza primele 10 caractere in procesul de achizite, pentru a putea beneficia de preturile speciale la Tge Cure.
– Un cod poate fi folosit o singura data, pentru achizitia a maxim 8 bilete.
– Pentru intrebari, neclaritati va rugam sa trimiteti un email la contact@eventim.ro, pentru a va putea ajuta la procesul de achizitie.

The Cure a luat fiinta in orasul Crawley din West Sussex (Anglia)in 1976, si ii avea in componenta pe Robert Smith ca solist vocal si chitarist, Michael Dempsey la bass, Lol Tolhurst la tobe si Porl Thompson la chitara. Trupa a trecut de-a lungul anilor prin mai multe schimbari, dar singurul membru constant a ramas Robert Smith, liderul si principalul compozitor The Cure.

Formatia a debutat in luna mai 1979, cu albumul “Three Imaginary Boys”, material ce a inclus single-uri precum “Boys Don’t Cry” si “Jumping Someone Else’s Train”. In 1987 este lansat celebrul album “Kiss Me Kiss Me Kiss Me” considerat cea mai mare realizare artistica a acestora. Au urmat turnee de mare anvergura precum “Prayer Tour” sau “The Swing Tour” prestatii ce le-au adus un succes enorm.

The Cure a lansat 13 albume de studio, care au fost vandute in peste 27 de milioane de copii. Cel mai recent, “4:13 Dream”, a aparut in octombrie 2008. Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei se numara “Let’s Go to Bed” (1982), “Just Like Heaven” (1987), “Lovesong” (1989), “Lullaby sau “Friday I’m in Love” (1992). Formatia a obtinut doua Brit Awards, doua nominalizari la premiile Grammy si numeroase trofee Ivor Novello, MTV Video Music Awards, NME Awards si Q Awards.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Gary Numan a lansat videoclipul noului single, Saints and Liars

Scenarist, muzician, producator dar si pilot, Gary Numan va lansa pe 21 mai 2021, un nou album de studio...

Asculta noul single Gojira, Into The Storm

Dupa o pauza de cinci ani formatia franceza Gojira va lansa pe 30 aprilie 2021, sub egida Roadrunner Records, cel de-al saptelea album de...

Asculta noul single Flotsam and Jetsam, Burn The Sky

Formatia americana Flotsam and Jetsam (thrash metal, speed metal) va lansa pe 4 iunie 201, cel de-al 14-lea album de studio, intitulat "Blood In...

Maximum Rock Festival 2021, a fost reprogramat

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, Maximum Rock Festival 2021, programat pentru zilele de 04 – 05 iunie, la Arenele...

Concertul Judas Priest de la Bucuresti a fost reprogramat pentru 2022

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia americana Judas Priest urma sa-l sustina in Romania pe 20...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X