Ultimele detalii despre concertul Nigel Kennedy de la Sala Palatului

33

German Quality Entertainment te invita pe 8 octombrie 2018, la un nou concert Nigel Kennedy la Sala Palatului din Bucuresti. Marele violonist britanic se reintoarce in Romania pentru un eveniment cu greutate: Bach & Gershwin, doua epoci muzicale diferite, ce vor fi interpretate cu maiestrie si culoare de catre virtuozul artist.

Violonistul britanic ii va avea alaturi pe Rolf Bussalb (chitara), Doug Boyle (chitara), Peter Adams (cello) si pe Piotr Kulakowski (bass). Portile pentru concertul din 8 octombrie de la Sala Palatului se vor deschide incepand cu ora 18.30. Cortina se va ridica la ora 20.00.

Va reamintim, pe aceasta cale, ca Nigel Kennedy a lansat, de curand, un nou material de studio, “Kennedy Meets Gerswhin”, in care artistul transforma simpla incursiune plina de emotie a muzicii emblematicului compozitor american intr-o unica si fascinanta colectie sonora. Veti putea asculta “Summertime”,”Rhapsody In (Claret &) Blue”, “They Can’t Take That Away From Me”, “Porgy and Bess”, secvente ce au fost recreate in stilul inimitabil si verva inconfundabila marca Kennedy.

Biletele se pot cumpara de pe startickets.ro si se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

349 lei – Categoria I
249 lei – Categoria II
149 lei – Categoria III
99 lei – Categoria IV

De peste un sfert de veac, Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic si aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective, atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile. In 2002, Kennedy a fost numit director artistic al Orchestrei Poloneze de Camera.