Sound Storm si Eternal Silence canta in deschiderea concertelor Haggard

34

Haggard, cea mai importanta formatie germana adepta a stilului symphonic metal, revine in Romania pentru a sustine doua concerte. Primul va avea loc pe 25 octombrie, in clubul From Space din Cluj-Napoca iar a doua zi, pe 26 octombrie, trupa va concerta in clubul Quantic din Bucuresti.

Trupa va interpreta piese noi, ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cat si melodii vechi si apreciate de public iar in deschidere vor canta Sound Storm si Eternal Silence.

Concertul din Cluj-Napoca este Sold Out iar pentru cel de la Bucuresti biletele pot fi achiziționate online pe AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

– 75 lei – Bilet Pret Normal
– 80 lei – Bilet Pret de acces in ziua evenimentului

Sound Storm este o trupa italiana de epic symphonic metal, fondata in anul 2002, care imbina intr-o maniera proprie elemente heavy metal cu elemente dramatice si teatrale, dupa cum poate fi foarte bine sesizat pe apreciatul album de debut “Twilight Opera”. Cel de-al doilea album, “Immortalia”, imbina referinte istorice si literare, in cautarea neostenita a vietii vesnice. De-a lungul carierei, italienii au cantat alaturi de Tristania, Haggard, Epica, Therion si Arkona. Ei ii vor insoti si anul acesta pe cei de la Haggard, in turneul european “Bards Of Symphony And Metal”.

Eternal Silence este tot o trupa italiana, care combina pasaje orchestrale bombastice cu riffurile puternice ale lui Davide Rigamonti si cu o sectiune ritmica impresionanta asigurata de Alessio Sessa la bass. Formatia are de asemenea doi solisti, pe Marika Vanni ca vocalista principala si pe Alberto Cassina, vocalist si chitarist. Italienii au la activ 3 albume – “Raw Poetry”, “Chasing Chimera” si “Mastermind Tyranny”, aparut in 2017. Au sustiunut nenumarate concerte de-a lungul timpului si au impartit scena cu Therion si Temperance.