Concert Michale Graves (ex-Misfits) si The Crimson Ghosts in Quantic

34

Michale Graves (ex-Misfits), vocea inconfundabila a perioadei de aur a trupei canta la Bucuresti pe 9 ianuarie in club Quantic. Primele 200 de bilete costa 30 de lei si se gasesc pe iabilet.ro iar in deschidere va canta The Crimson Ghosts, o trupa de horrorpunk din Germania.

Michale Graves este un artist din Statele Unite a carui cariera a inceput in 1995 cand a preluat rolul de solist al formatiei Misfits. A cantat alaturi de formatia de horror punk pana in 2000 iar ulterior a mai urcat pe scena cu acestia cu diferite ocazii. La 5 ani de la plecarea din Misfits si-a inceput cariera solo, lansand in 2005 albumul “Runk Rock is Dead”, materialul fiind compus si inregistrat intr-o singura luna.

Face parte si din proiectul lui Marky Ramone, tobosarul binecunoscutei trupe Ramones. In afara de colaborarea cu Ramone, Graves a mai cantat alaturi de Trivium, vocea sa putand fi auzit pe piesa “I Don’t Wanna Be (A Superhero)”, piesa pe care a scris-o alaturi de Matt Heafy. In plus a mai fost guest musician pentru diferite formatii importante de punk din Rusia sau Suedia.

Pret bilete concert Michale Graves (ex-Misfits) si The Crimson Ghosts in Quantic:

– 30 lei (earlybird – primele 200 de bilete dar nu mai tarziu de 1 decembrie)
– 40 lei (presale)
– 50 lei (in ziua evenimentului)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro.