27 Jan 2022
spot_img

Concert Michale Graves (ex-Misfits) si The Crimson Ghosts in Quantic

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Michale Graves (ex-Misfits), vocea inconfundabila a perioadei de aur a trupei canta la Bucuresti pe 9 ianuarie in club Quantic. Primele 200 de bilete costa 30 de lei si se gasesc pe iabilet.ro iar in deschidere va canta The Crimson Ghosts, o trupa de horrorpunk din Germania.

Michale Graves este un artist din Statele Unite a carui cariera a inceput in 1995 cand a preluat rolul de solist al formatiei Misfits. A cantat alaturi de formatia de horror punk pana in 2000 iar ulterior a mai urcat pe scena cu acestia cu diferite ocazii. La 5 ani de la plecarea din Misfits si-a inceput cariera solo, lansand in 2005 albumul “Runk Rock is Dead”, materialul fiind compus si inregistrat intr-o singura luna.

Face parte si din proiectul lui Marky Ramone, tobosarul binecunoscutei trupe Ramones. In afara de colaborarea cu Ramone, Graves a mai cantat alaturi de Trivium, vocea sa putand fi auzit pe piesa “I Don’t Wanna Be (A Superhero)”, piesa pe care a scris-o alaturi de Matt Heafy. In plus a mai fost guest musician pentru diferite formatii importante de punk din Rusia sau Suedia.

Pret bilete concert Michale Graves (ex-Misfits) si The Crimson Ghosts in Quantic:

– 30 lei (earlybird – primele 200 de bilete dar nu mai tarziu de 1 decembrie)
– 40 lei (presale)
– 50 lei (in ziua evenimentului)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Videoclip nou Dream Theater, Transcending Time

"Transcending Time", noul videoclip Dream Theater poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “A View From...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X