28 Sep 2021

Beth Hart lanseaza Live At The Royal Albert Hall

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Anul 2018 este unul prolific pentru cantareata americana Beth Hart. In ianuarie lansa, in colaborare cu Joe Bonamassa, discul “Black Coffee” iar in aprilie “Live From New York – Front And Center”.

Iata ca pe 30 noiembrie 2018, Beth Hart va lansa un nou album live, intitulat “Live At The Royal Albert Hall”, inregistrat pe legendara scena londoneza in data de 4 mai 2018. Show-ul a durat aproape doua ore, in care artista a interpretat 23 piese, si va fi disponibil in format DVD, Blu-Ray, 2CD si 3LP. Alaturi de Beth Hart pe scena s-au mai aflat Jon Nichols (chitara), Bob Marinelli (bass) si Bill Ransom (tobe).

Tracklist “Live At The Royal Albert Hall”:

1. As Long As I Have A Song
2. For My Friends
3. Lifts You Up
4. Close To My Fire
5. Bang Bang Boom Boom
6. Good As It Gets
7. Spirit Of God
8. Baddest Blues
9. Sister Heroine
10. Baby Shot Me Down
11. Waterfalls
12. Your Heart Is As Black As Night
13. Saved
14. The Ugliest House On The Block
15. Spiders In My Bed
16. Take It Easy On Me
17. Leave The Light On
18. Mama This One’s For You
19. My California
20. Trouble
21. Love Is A Lie
22. Picture In A Frame
23. Caught Out In The Rain

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img