Urmareste noul videoclip Laibach, The Sound of Music

36

Vesti bune pentru fanii formatiei Laibach (martial industrial, avant-garde, neoclassical dark wave, experimental). Slovenii au anuntat ca pe 23 noiembrie 2018, via Mute Records, vor lansa noul album, intitulat “The Sound of Music”. Cu aceasta ocazie trupa a dezvaluit si primul videoclip de promovare care este pentru piesa de titlu.

Materialul a fost conceput cand trupa a fost invitata in 2015 sa concerteze in Coreea de Nord, acestia interpretand piese din musicalul cu acelasi nume lansat in 1965, compus de Richard Rodgers. Majoritatea melodiilor sunt reinterpretari ale muzicii din film dar Laibach a hotarat sa includa si inregistrarea “Arirang”, o melodie folk traditional coreeana considerata imnul neoficial al Coreei de Nord si Coreei de Sud.

“The Sound of Music” a fost inregistrat si produs in Ljubljana (Slovenia) si in Phenian (Coreea de Nord) iar artwork-ul este creaatia lui Jean-Emmanuel Simoulin aka Valnoir, care a lucrat si in trecut pentru trupa slovena, acesta declarandu-se extrem de incantat de acest proiect.

Tracklist “The Sound of Music”

1. The Sound of Music
2. Climb Ev’ry Mountain
3. Do-Re-Mi
4. Edelweiss
5. Favorite Things
6. Lonely Goatherd
7. Sixteen Going On Seventeen
8. So Long, Farewell
9. Maria / Korea
10. Arirang
11. The Sound of Gayageum
12. Welcome Speech