7 Jul 2022
spot_img

Urmareste noul videoclip Kamelot, Mindfall Remedy ft. Lauren Hart

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

“Mindfall Remedy”, noul videoclip Kamelot poate fi urmarit mai jos. Este al patrulea video, “Amnesiac“, “Phantom Divine (Shadow Empire)” si “Ravenlight”, de promovare inclus pe albumul “The Shadow Theory”, lansat pe 6 aprilie 2018. Discul este produs de cunoscutul Sascha Paeth si masterizat de Jacob Hansen. Printre invitati se numara Lauren Hart (Once Human) si Jennifer Haben (Beyond the Black).

Asa cum declara chiar Thomas Youngblood, fondatorul trupei, “The Shadow Theory” este o calatorie psihologica prin complexitatea mintii umane, in care noi suntem constant supusi unor stimuli prin media, tehnologie, experimente sociale si inteligenta artificiala. Albumul reprezinta o imbinare a mai multor lumi, oferindu-i ascultatorului posibilitatea de a evada din propria noastra realitate. Este si ultima realizare alaturi de bateristul Casey Grillo care si-a anuntat plecarea din trupa pentru a se concentra asupra companiei sale de tobe dar si pentru a explora noi orizonturi muzicale.

Poze din cadrul concert Kamelot sustinut pe 16 august 2018, in clubul Quantic din Bucuresti!

Tracklist “The Shadow Theory”:

1. The Mission
2. Phantom Divine (Shadow Empire)
3. RavenLight
4. Amnesiac
5. Burns To Embrace
6. In Twilight Hours
7. Kevlar Skin
8. Static
9. MindFall Remedy
10. Stories Unheard
11. Vespertine (My Crimson Bride)
12. The Proud and The Broken
13. Ministrium (Shadow Key)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X