8 Dec 2022

Urmareste noul videoclip Breathelast, Heartless Arsenal

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Heartless Arsenal, noul videoclip semnat de formatia bucuresteana Breathelast poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe cel mai recent material si primul full length al trupei, “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, inregistrat in formula anterioara de 5 rechini la Studio148.

“Fiecare dintre noi este sau poate deveni un arsenal de o forta uluitoare, insa cu ce pret intr-o lume rapida si neiertatoare? Este nevoie de vigilenta si intoarcere “acasa”, la radacini, pentru a nu iti pierde sufletul pe parcursul calatoriei agitate, pentru a simti cum inca bate inima in carcasa impovarata”, a preceziat trupa.

Realizat de Miluta Flueras (Maluri) videoclipul reda vizual formula actuala Breathelast, in lupta continua pentru a lasa ceva simtit in urma pentru a gasi drumul spre casa si pentru a (ne) resuscita in cautarea pentru refularea corecta, necesara supravietuirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Deep Purple in iulie la Romexpo!

Formatia britanica Deep Purple revine in Romania pentru a sustine un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 9...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X