7 Jul 2022
spot_img

Tiamat, Moonspell si Soen concerteaza la Posada Rock 2019

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Tiamat, Moonspell si Soen sunt primele trupe confirmate pentru editia de aunl viitor a festivalului Posada Rock 2019 ce se va desfasura pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel in perioada 30 august – 1 septembrie.

Posada Rock ramane si pentru aceasta editie o rampa de lansare pentru trupele rock tinere, pastrandu-si si consolidandu-si statutul de cel mai vechi si important festival concurs din tara, dar va oferi publicului si recitaluri cu formatii importante ale acestui gen musical, din tara si strainatate.

in prezent, festivalul Posada Rock se desfasoara in primul weekend din luna septembrie, fiind organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung si fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Prima editie a festivalului Posada Rock a avut loc in 1986, in perioada comunista. inca de la inceput s-a dorit a fi un festival concurs, desfasurat pe parcursul a trei zile, care aducea la Campulung cele mai bune trupe din zona underground si, in recital, numele valoroase ale muzicii rock romanesti.

De-a lungul timpului, pe scena de la Campulung Muscel au urcat toate marile formatii ale rock-ului autohton, festivalul reusind, in acelasi timp sa lanseze an de an nume importante pe scena rock din Romania.

in prezent, Posada Rock este cel mai important festival concurs pentru formatiile rock din underground-ul romanesc, dar, a devenit si un respectat festival international de rock, la Campulung Muscel concertand nume importante ale rock-ului mondial.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X