26 Oct 2021
spot_img

Concertul Metallica de la Bucuresti este Sold Out

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

La doar o zi dupa punerea in vanzare generala a biletelor, concertul Metallica de la Bucuresti este Sold Out. Anterior, fanii au putut cumpara un numar limitat de bilete in cadrul campaniei “presale”.

Metallica va concerta pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti. Concertul face parte din cadrul turneului Worldwired iar in deschidere vor evolua formatiile Ghost si Bokassa.

Dupa seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depait recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de ari.

Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de muli ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hameenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert WASP la Arenele Romane din Bucuresti in mai 2022

Dupa anularea turneului “1984 to Headless“, americanii de la WASP vor ajunge pana la urma la Bucuresti in cadrul...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X