27 Sep 2021
spot_img

Concert Metallica pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Metallica vor anunta in scurt timp datele turneului european “WorldWired 2019” care va tine din luna mai pana in august. Circula zvonuri ca Romania este inclusa pe lista americanilor iar pe 14 august 2019, Metallica va concerta pe Arena Nationala din Bucuresti. Mai multe amanunte despre turneul european Metallica 2019 vom afla insa la sfarsitul acestei luni.

Reamintim ca pe 25 august 2018, s-au implinit 30 de ani de la aparitia celui de-al patrulea album Metallica, “…And Justice For All”, ocazie buna pentru americani de a relansa editia aniversara a discului. Acesta va aparea pe 2 noiembrie, sub egida Blackened Recordings, si a fost remasterizat de Greg Fidelman, acesta folosind cea mai noua tehnologie pentru ca sunetul sa fie de cea mai buna calitate.

“…And Justice For All” este disponibil in mai multe formate digitale si fizice: dublu vinyl, standard CD, caseta, deluxe box, digital si triplu CD.

Lansat in 1988, “…And Justice For All” a fost primul album cu Jason Newsted la bass, dupa ce acesta a venit in locul lui Cliff Burton, care murise cu doi ani in urma. Totodata este prima realizare a trupei care a reusit sa depaseasca pragul de 1 milion de exemplare vandute si primul hit radio, “One”. Trupa i-a adus un omagiu lui Cliff, folosind cateva dintre ideile acestuia pentru piesa “To Live Is To Die”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X