Concert Kauan si Tragic in club Quantic

79

Final Step Productions te invita pe 26 noiembrie 2018, la un eveniment special, sub umbrela Dark Sessions, alaturi de o trupa care va va marca pana in adancul sufletului, Kauan. Invitati speciali sunt bucurestenii de la Tragic, o trupa ce nu trebuie ratata live.

Concertul Kauan se va axa in jurul exceptionalului album “Sorni Nai”, album ce spune povestea incidentului Dyatlov Pass, cand un grup de 9 alpinisti experimentati au murit in Muntii Ural, in conditii extrem de ciudate. Acest concert face parte dintr-un sir de concerte extrem de limitat, fiind ultima data cand acest album se va canta integral.

Kauan este trupa compozitorului rus Anton Belov, acestia imbinand cu o maxima finete elemente de post-rock, folk si muzica clasica cu un doom atmosferic care te va purta prin diverse sentimente pe tot parcursul actului artistic.

Pret bilete concert Kauan si Tragic in Quantic:

40 lei (presale)
50 lei (in ziua concertului si la intrarea in club)

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.