Concert Bon Jovi in Romania in 2019

58

La 8 ani de la primul concert, sustinut pe 10 iulie 2011 in Piata Constitutiei din Bucuresti in fata a 55.000 de spectatori, trupa Bon Jovi revine in Romania, in aceeasi locatie, pentru un nou show organizat de D&D East Entertainment. Fanii vor avea ocazia sa asculte melodii de pe ultimul album, “This House Is Not for Sale” (2016) dar si hiturile care a facut trupa celebra.

Trupa Bon Jovi a fost infiintata in 1983 in New Jersey de solistul Jon Bon Jovi, claparul David Bryan si tobosarul Tico Torres. Formatia americana a lansat 13 albume de studio, care au fost vandute in peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, si a fost recompensata cu numeroase premii si distinctii muzicale, inclusiv un premiu Grammy si doua American Music Awards.

Din formula originala au facut parte chitaristul Richie Sambora, care a parasit grupul in 2013, pentru a urma o cariera solo, si basistul Alec John Such, care a fost dat afara din trupa in 1994. Bon Jovi a sustinut peste 2800 de concerte in peste 50 de tari, printre care si Romania iar in acest an a fost introdusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Concertul apare si pe eventim.ro la sectiunea Top Evenimente ceea ce ne facem sa deducem ca in scurt timp va fi anuntat oficial si se vor pune in vanzare biletele.