Urmareste Judecata, primul videoclip Trooper inclus pe noul album

53

Pe 1 septembrie 2018, Trooper lanseaza albumul “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”, a doua opera rock dupa “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”. Pana la aparitia discului va propunem sa urmariti videoclipul primului single de promovare, “Judecata”.

In Bucuresti lansarea va avea loc pe 16 februarie 2019, in Club Quantic si va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sarbatoare ce se anunta unica. “Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note”, a dezvaluit Alin Dinca, solistul vocal.

“Atunci cand am lansat “Vlad Tepes” (2009) aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa fortam aparitia urmatoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesanta, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, multi oameni nu mai constientizeaza ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinati de trecut si de povestile care au creat prezentul”, a mai adugat solistul Trooper.