5 Feb 2023

Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Kamelot

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa concertul din 2016, formatia americana de power metal Kamelot va concerta pe 16 august 2018, in clubul Quantic. Trupa promoveaza noul album, “The Shadow Theory”, lansat pe 6 aprilie. In deschidere va evolua formatia romano-suedeza Crossing Eternity.

Program si reguli de acces:

18.30 – Acces Meet & greet
19.00 – Acces General
19.30 – 20.00 – Crossing Eternity
20.30 – 22.00 – Kamelot

Meet & Greet:

Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 18:30, la intrarea special amenajata. La acces va rugam sa prezentati atat biletele de concert cat si ticketele speciale pentru meet & greet
Va rugam sa tineti seama ca dupa terminarea sesiunii Meet & Greet, bratara & pass-ul VIP asigura participantilor doar intrarea in zonele in care si-au achizitionat biletul de concert, fara alte intalniri ulterioare cu trupa.

Reguli de acces si informatii utile:

– Intrarea in clubul Quantic se face din soseaua Grozavesti. Adresa este Sos. Grozavesti, nr. 82 si se poate ajunge foarte usor de la statia de metrou Grozavesti sau Politehnica, dar si cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.
– Accesul se face incepand cu ora 19:30, imediat dupa ce sesiunea de meet & greet va expira. Biletele cumparate online pot fi prezentate la intrare atat printate, cat si direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie sa il aveti dvs.).
– La intrare, biletul va fi schimbat cu o bratara care va trebui purtata obligatoriu pe toata perioada evenimentului. Cu aceasta bratara, participantul va putea intra si iesi oricand din / in zona concertului, avand, de asemenea, obligatia de a o arata personalului de la acces sau de la paza de fiecare data cand intra in zona concertului & zonele Normal Circle & Golden Circle. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului / intrarii la eveniment.
– Detinatorul biletului este obligat sa se supuna controlului corporal facut la accesul in locatia spectacol / eveniment de catre organele de securitate abilitate.

Este interzis:

– accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
– accesul cu aparate video de filmat
– accesul cu aparate de inregistat audio
– cu orice fel de sticle, recipiente si mancare (aduse din exterior)
– accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substante periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune in pericol viata celor din jur
– consumul de droguri sau de alte substante ilegale. Aceasta constituie infractiune si se pedepseste conform prevederilor in vigoare.
– dezlipirea de afise si reclame lipite in incinta clubului Quantic, precum si deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori in zona sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate in incinta clubului.

In interior nu se fumeaza!

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

De retinut:

– Copiii pana la varsta de 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet / abonament valabil (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Copiii dupa varsta de 7 ani si pana la varsta de 16 ani au nevoie de bilet si de insotitor (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de insotitor (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepseste conform legii.
– Persoanele cu dizabilitati pot beneficia de intrare libera sau reducere doar pe baza prezentarii la intrare a unei hartii doveditoare (copie dupa certificat care atesta gradul de dizabilitate).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img