Concert The Tiger Lillies pe 13 octombrie in Control

26

Formatia britanica The Tiger Lillies revine in club Control pe 13 octombrie 2018, pentru un nou show concept inspirat de avangarda teatrala londoneza si cabaretul berlinez antebelic, in stilul deja consacrat al trioului britanic. Pretul unui bilet este de 60 lei si se poate achizitiona de pe eventbook.ro.

The Tiger Lillies s-au format in 1989 si trecerea timpului nu a facut decât sa puna in evidenta unicitatea sound-ului, originalitatea conceptuala a spectacolelor si calitatile lor de muzicieni si performeri desavârsiti. Spectaculozitatea reprezentatiilor live i-a propulsat de la show-urile de inceput din pub-urile londoneze si performance-urile stradale, pe scena reper a teatrului englezesc Piccadilly Theatre sau a Casei Operei din Sidney si le-a adus numeroase turnee mondiale ce au inclus teatre si cluburi, dar si mari festivaluri de arta ( film, teatru, dans).

The Tiger Lillies socheaza, amuza si distreaza intr-un mod vodevil postmodernist prin inimitabilele lor spectacole pline de franchete “in-yer-face” pentru care nu trebuie sa stabilim nicio limita. Muzica lor compilata intr-un numar de peste 30 de albume, pare un mix intre cabaretul berlinez antebelic, opera anarhista si muzica tiganeasca, ce rezoneaza cu vocile lui Bertolt Brecht si Jacques Brel.