Concert Irfan in decembrie in club Quantic din Bucuresti

40

Formatia bulgara Irfan se reintorce in Quantic pe 7 decembrie 2018, pentru promovarea noului material discografic ce va fi lansat in aceasta toamna. In curand va fi anuntata si trupa din deschidere.

Muzica trupei Irfan este un amestec unic de melodii si ritmuri hipnotizante-un mix electro-acustic inspirat de traditiile sacre ale Balcanilor, Persiei si a Orientului Mijlociu, cantarea ortodoxa si patrimoniul muzical al Bizantului si Europei Medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de instrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Inregistrarile si concertele formatiei Irfan calauzesc audienta printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.

Bilete concert Irfan in club Quantic:

40 lei (presale)
50 lei (in ziua concertului si la intrare)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.