7 Jul 2022
spot_img

Concert aniversar Kistvaen in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Kistvaen, considerata ca prima trupa romaneasca adepta a sonoritatilor depressive black metalce, ce a avut ca surse de inspiratie formatii precum Silencer, Shining sau Bethlehem, aniverseaza 10 ani de activitate printr-un show concept ce va avea loc in clubul Quantic din Bucuresti pe date de 14 decembrie 2018.

Fenrir, chitaristul formatiei a declarant: “Timp de 10 ani realitatea ne-a oferit foarte multe: viata grea, decese in familie, neajunsuri, compromisuri, oameni lasi, muzica trupei Kistvaen aducand la un loc toate aceste trairi cu care suntem condamnati traim, sa mergem inainte”.

Cu doua albume la activ (“Unbekannte” ‎- 2010, “Desolate Ways” – 2014) si zeci de concerte alaturi de trupe romanesti si straine, Kistvaen este un nume pe care nu trebuie sa il ratezi intr-un concert, cu atat mai mult cu cat la aniversarea celor 10 ani trupa va pregati un spectacol aparte.

Biletele pot fi achizitionate prin www.AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

29 lei (Presale – primele 50 bucati)
35 lei (Normal – acces in ziua concertului)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X