26 May 2022

Asculta noua piesa Alice In Chains, Red Giant

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa o pauza de 5 ani, Alice In Chains a lansat pe 24 august 2018, noul album intitulat “Rainier Fog”. Noul single de promovare, dupa aparitia pieselor “Never Fade“, “So Far Under” si “The One You Know“, este “Red Giant” si poate fi ascultat mai jos.

Succesorul lui “The Devil Put Dinosaurs Here” (2013) a fost inregistrat in studioul Henson Studios din Los Angeles cu ajutorul lui Nick Raskulinecz (Rush, Trivium, Stone Sour, Deftones, Ghost, Evanescence, Mastodon, Bush, Black Star Riders, Apocalyptica, Korn, Halestorm), cel care a produs de fapt si ultimele 2 discuri ale trupei, si mixat de Joe Barresi (Tool, Quens Of The Stone Age).

Despre noul album, Jerry Cantrell a declarat:

“It’s not that we were keeping it a secret – we just didn’t want to say a whole lot about it until we had something to say. And we certainly have something to say with this one. It’s a fucking strong record.”

Tracklist “Rainier Fog”:

1. The One You Know
2. Rainier Fog
3. Red Giant
4. Fly
5. Drone
6. Deaf Ears Blind Eyes
7. Maybe
8. So Far Under
9. Never Fade
10. All I Am

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img