9 Aug 2022

Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Joe Satriani

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa concertele sustinute la Bucuresti si Cluj-Napoca, din cadrul turneului “The Shockwave Tour”, celebrul chitarist Joe Satriani va concerta la Arenele Romane din Bucuresti pe 25 iulie, in cadrul turneului “What Happens Next Tour”. Concertul va fi deschis de una dintre revelatiile industriei muzicale romanesti, Arthur.

Program concert Joe Satriani la Arenele Romane:

19:00 – Acces
20:00 – Arthur
21:00 – Joe Satriani

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

Pret bilete concert Joe Satriani la Arenele Romane:

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

– Presale 2: 249 lei categoria A, 159 lei categoria B, 89 lei categoria C (pana pe 24 iulie).
– La intrare: 260 lei categoria A, 170 lei categoria B, 100 lei categoria C.

Reguli Acces

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (si orice alt tip de tableta).
– umbrele (in caz ca se anunta ploaie, va rugam sa veniti cu pelerine).
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului. La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida.
– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

3. Accesul copiilor

– Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile A si B vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi bratara la acces.
– Categoria A – are locuri pe scaune, in tribuna, in sectoarele K si E – categoria este limitata la 700 de bilete (capacitatea totala este de 900 de bilete, insa limitarea este pentru confortul publicului). Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate – posesorii de biletele la categoria A au acces si la categoriile B si C.
– Categoria B – in picioare, in fata scenei – categoria este limitata la 700 de bilete pentru confortul publicului. Posesorii de biletele la categoria B au acces si la categoria C unde pot gasi si locuri pe scaune. Locurile pe scaunele de la categoria C se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.
– Categoria C – in picioare in spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune in sectoarele F, G, I si J – locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Posesorii de biletele la categoria C nu au voie sa intre la categoriile A si B.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X