5 Feb 2023

Line-up si programul final pentru Rockstadt Extreme Fest 2018

Citește și

Rockstadt Extreme Fest va gazdui pe cele doua scene peste 50 de formatii si artisti din Europa, Africa de Sud, Canada si America de Nord si Sud ce vor concerta in perioada 2 – 5 august 2018, pe terenul de Biatlon din Rasnov.

Lineup-ul final este completat de Sincarnate, Indian Fall, Code Red si Harmed. Si editia din acest an se va incheia cu showul pirotehnic oferit de Hypnosis Fireshow, in timp ce deja celebrul Afterparty revine pe scena a doua, pe parcursul noptii si pana la rasarit.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Abonamentele Rockstadt Extreme Fest 2018:

– 300 lei (02.07.2017 si pe toata durata festivalului)

Abonamentele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute, reteaua de bilete www.iabilet.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Line-up si program final Rockstadt Extreme Fest 2018

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img