Like a Storm deschide concertul Godsmack de la Bucuresti

68

La 3 ani de la primul concert Godsmack la Arenele Romane, americanii revin cu un nou show, de data aceasta pentru promovarea noului album, intitulat “When Legends Rise”. Concertul va avea loc pe 26 noiembrie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti iar in deschidere va canta Like a Storm.

Like A Storm este din Noua Zeelanda iar membrii trupei sunt pregatiti sa ne uimeasca prin combinatia lor de metal cu instrumente traditionale. Formatia a fost formata in 2005 si pana in prezent a impartit scena cu Alter Bridge, Korn, Shinedown Black Veil Brides, Staind si multi altii. De asemenea, Like A Storm este una dintre putinele trupe care folosesc didgeridoo (instrument muzical aboriginal).

Primele doua albume de studio ale trupei, “The End of the Beginning” si “Awaken the Fire”, au debutat in Billboard 200, trupa devenind astfel una dintre cele mai aclamate trupe din Noua Zeelanda in Statele Unite.

Al treilea album, “Catacombs”, a fost lansat pe 22 iunie si s-a bucurat rapid de aprecierile fanilor si nu numai. Stilul trupei este greu de definit int-un cuvant. De la post-grunge pana la progressive rock, grupul reuseste sa imbine stiluri variate astfel incat produsul final sa fie mind blowing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– earlybird pana pe 15 iulie – 185 lei Golden Circle (epuizate), 145 lei Acces General
– presale – 205 lei Golden Circle, 165 lei Acces General
– la intrare – 220 lei Golden Circle, 180 lei Acces General