27 Sep 2022

Grimaze si Dehydrated canta in deschiderea concertului Decapitated

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Decapitated, Hatesphere si Thy Disease vor concerta pe 14 noiembrie 2018, in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul “Anticult Balkan Tour 2018” iar in deschidere vor mai urca pe scena trupele Grimaze si Dehydrated.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

– Presale 1 – 50 lei (pana pe 3 septembrie)
– Presale 2 – 5 lei (pana pe 14 noiembrie)
– La intrare – 60 lei (in ziua evenimentului)

Polonezii de la Decapitated au 7 albume la activ, lansate in cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formatiei au fost puse in 1996 de fratii Waclaw “Vogg” Kieltyka si Witold “Vitek” Kieltyka. In 2007, Decapitated a trecut printr-o perioada dificila dupa ce bateristul Vitek a murit in urma unui accident de autobuz. A urmat o pauza, dupa care trupa s-a intors in 2011 cu un nou album, “Carnival Is Forever”. In 2014, a fost lansat un nou material discografic, “Blood Mantra”. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum si din partea fanilor. Al saptelea album al trupei a fost lansat in iulie 2017 si se numeste “Anticult”. Acesta a facut ca trupa sa fie inclusa in elita death metal a trupelor internationale.

Grimaze vin din Bulgara si abordeaza un death metal cu influente de groove pe alocuri. Infiintati in 2013, printre artistii care si-au pus amprenta asupra stilului Grimaze se numara Pantera, Gorguts sau Acid Bath. Pana acum au lansat un EP, “Grimaze”, in 2016.

Rusii de la Dehydrated sunt originali din indepartata Siberie si abordeaza genul death metalul, avand-o la voce pe carismatica Ira. Sunt prezenti pe scena din 2008 avand aceeasi componenta de la formare. In cei 10 ani de activitate au lansat 3 albume, primul fiind lansat in 2011, “Duality of Existence”, urmat de “Zone Beneath the Skin” (2012) iar cel mai recent, “Awake in Era” in 2015.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X