Fallen Arise si A Tear Beyond canta in deschiderea concertului Nightwish

33

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 17 august la Romexpo. Showul face parte din turneul mondial “Decades” in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie. In deschiderea finlandezilor vor urca pe scena Fallen Arise si A Tear Beyond.

Fallen Arise a luat fiinta in capitala Greciei, Atena si au aproape un deceniu de activitate, timp in care au lansat un EP, “Eternal” (2011) si doua albume. Primul material “Ethereal” a aparut in 2013 urmat la doi ani distanta de albumul “Adeline”.

Fallen Arise abordeaza ca stil symphonic metalul care s-a cristalizat de-a lungul timpului conferind un sound aparte trupei. Formatia a impartit scena cu nume precum Paradise Lost, Moonspell, Destruction, Katatonia sau Pain of Salvation.

Originari din Vicenta, Italia, A Tear Beyond e o combinatie muzicala de gothic si industrial. Cu 3 albume lansate in 10 ani de cariera, formatia si-a cristalizat o filosofie proprie in spatele muzicii si a actului artistic propriu-zis. De-a lungul carierei au cantat alaturi de Fleshgod Apocalypse, At The Gades, Anthrax sau Enslaved.