Concert Tuff in clubul Quantic din Bucuresti

76

Dupa o pauza de 6 ani, Stevie Rachelle, solistul vocal al trupei Tuff, se reintoarce in Bucuresti pentru a sustine un concert pe 19 iulie in clubul Quantic. Invitati speciali sunt cei de la Damage Case.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Pret bilete concert Stevie Rachelle in club Quantic:

20 lei (presale)
25 lei (in ziua concertului si la intrare in club)

Tuff este o trupa americana de glam metal, fondata in 1985 in Phoenix, Arizona, de catre chitaristul Jorge DeSaint si basistul Todd Chase. Trupa a devenit completa odata cu sosirea tobosarului Michael Lean si a vocalistului Terry Fox, care a parasit trupa rapid. Acesta a fost inlocuit de Jim Gilette, alaturi de care trupa a inregistrat primul EP, intitulat “Knock Yourself Out”. La scurt timp Jim a plecat pentru a forma Nitro, si a fost inlocuit de Stevie Rachelle.

Trupa a avut succes cu albumul de debut “What Comes Around Goes Around”, lansat in mai 1991 de Atlantic/Titanium Records. Single-ul “I Hate Kissing You Goodbye” a ajuns pe locul 3 in Dial MTV, in urma celor de la Metallica si Guns N’ Roses.

Din 2010, Damage Case apare in randul trupelor din underground-ul romanesc, scopul fiind acela de a readuce pe scena sunetul si energia metalului optzecist. Fiind puternic influentati de trupe precum Motorhead (de unde si numele), Judas Priest, dar si de formatii de thrash, directia muzicala este un mix de Speed/Thrash si Rock’n’Roll, rapid, agresiv si old school. Pe scurt, Damage Case sunt “The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.