Breathelast a lansat varianta acustica a piesei A Million And One

32

Breathelast, care in luna martie anuta despartirea de chitaristul Valentin Birsan, se relanseaza acustic, cu o noua formula in care este prezenta Flora Pop (vioara), pentru viitoarele angajamente unplugged ale formatiei. In aceasta componenta acustica formatia are si invitati din scena locala, o colaborare cunoscuta fiind cea cu Laura Brat (Gray Matters), pentru varianta unplugged a piesei “Maluri”.

Cu un playlist ce trece atat prin piesele de pe albumul electric nou lansat (“All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until you Throw It All Away” – in varianta unplugged), dar si prin piesele in romana ale trupei, concertele acustice reprezinta un itinerariu pentru activitatea curenta a trupei, intr-o forma mai emotionala si mai calda, dar la fel de rock precum concertele electrice.

De curand, Breathelast a inregistrat la Real Sound and Vision (studio) alaturi de Vladimir Ivanov (Pinholes / BlueCat Studio) prima piesa acustica in aceasta noua formula, “A Million And One”, al carei videoclip poate fi urmarit mai jos.