7 Dec 2021
spot_img

Stone Sour a lansat clipul Burn One Turn One – Lyric Video

Citește și

“Burn One Turn One”, noul lyric video Stone Sour poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa de pe editia deluxe a albumulu”Hydrograd” (2017), ce poarta numele “Hydrograd Deluxe Edition”.

Programat spre lansare pe 31 august 2018, sub egida Roadrunner Records, cele 2 discuri contin piese covers, B-sides, inregistrari live si reorchestrari ale unor melodii de pe “Hydrograd”. Albumul este disponibil la pre-comanda, impreuna cu un tricou exlusiv pentru aceasta editie, iar piesa “Burn One Turn One” este prezentata publicului in premiera.

Reamintim ca pe 26 iunie, Stone Sour va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Stone Sour a luat fiinta in anul 1992, la initiativ solistul vocal Corey Taylor (Slipknot). De-a lungul carierei, grupul a primit trei nominalizari la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de alternative metal din lume iar piese precum “Throgh Glass”, “Bother” sau Tired” au devenit rapid hit-uri si au urcat pe primele pozitii in topurile muzicale din intreaga lume.

Tracklist “Hydrograd Deluxe Edition”:

Disc 1:

1. YSIF
2. Taipei Person /Allah Tea
3. Knievel Has Landed
4. Hydrograd
5. Song #3
6. Fabuless
7. The Witness Trees
8. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)
9. Thank God It’s Over
10. St. Marie
11. Mercy
12. Whiplash Pants
13. Friday Knights
14. Somebody Stole My Eyes
15. When The Fever Broke

Disc 2:

1. Burn One Turn One
2. Bootleg Ginger
3. Live Like You’re On Fire
4. Subversive
5. Unchained
6. Bombtrack
7. Outshined (Live at Sphere)
8. Song # 3 (Acoustic)
9. Mercy (Acoustic)
10. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) (Acoustic)
11. The Witness Trees (Acoustic)
12. Mercy (Live at Sphere)
13. Fabuless (Live at Sphere)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Nightwish in august 2022, la Romexpo

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 1 august 2022, la Romexpo. Showul face parte din turneul "Human. :II: Nature",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X