Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators lanseaza albumul Living The Dream

37

Vesti bune pentru fanii chitaristului Slash (Guns N’ Roses). La patru ani de la aparitia discului “World on Fire” (2014) celebrul artist revine cu un nou album alaturi de Myles Kennedy & The Conspirators, trupa formata din Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bass, voce) si Frank Sidoris (chitara, voce).

Intitulat “Living The Dream”, cel de-al 4-lea material discografic este programat spre lansare pe 21 septembrie 2018, si va fi urmat de un amplu turneu de promovare. Momentan au fost anuntate concertele pentru Canada si America insa cu siguranta vor fi confirmate si date pentru Europa.

Slash nu mare are nevoie de prezentare, fiind cunoscut pentru riff-urile si solo-urile sale exceptionale cu care a facut istorie in trupa Guns N’Roses.

In 2010 a lansat primul sau album intitulat chiar “Slash” la care a colaborat cu mai multi vocalisti, printre care Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie si altii. Insa colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul trupei Alter Bridge, s-a dovedit a fi cea mai promitatoare si de durata, cei doi continuand sa lucreze impreuna si pentru următoarele albume: “Apocalyptic Love” (2012) si “World On Fire” (2014).

Considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din muzica rock, atat datorita talentului, cat si carismei sale, Slash a fost introdus, alaturi de fostii colegi de la Gun’s and Roses, pe Rock’n’Roll Hall of Fame in 2013, in vreme ce Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din “Sweet Child O’Mine” pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile.