Richie Kotzen a lansat videoclipul Riot

23

Chitaristul Richie Kotzen (The Winery Dogs) a lansat un nou single insotit de videoclipul de promovare, intitulat Riot”. Clipul, in care apare si basistul Dylan Wilson si bateristul Mike Bennett, a fost filmat in Los Angeles, California cu ajutorul lui Vicente Cordero. Single-ul va fi disponibil pe toate platformele digitale incepand de joi, 7 iunie.

Richie Kotzen va concerta pe 3 iulie 2018, la Hard Rock Cafe Bucuresti. Chitarist, solist vocal si compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a ombinat in chip firesc cu jazz, blues si elemente de pop sau punk, in funcție de proiect. Lista partenerilor sai muzicali, care merge de la Gene Simmons la Guthrie Govan si Glenn Hughes, este o marturie in plus a capacitatii sale de a integra in propria interpretare cam tot ce a dat important acest gen muzical.

Importantă este si contributia sa in Mr. Big, unde a avut sarcina deloc usoara de a-l inlocui pe marele Paul Gilbert. Iar in cel mai recent proiect, The Winery Dogs, alaturi de Mike Portnoy si Billy Sheehan, si-a demonstrat cu prisosinta viabilitatea pe scena marilor festivaluri rock.