27 Jan 2022
spot_img

Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Scorpions

Citește și

Trupa Scorpions revine la Bucuresti pentru a sustine marti, 12 iunie 2018, un concert la Romexpo. Seara va fi deschisa Compact B ce il are ca invitat pe Leo Iorga si de Salamandra. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Portile se deschid la orele 17:00. Accesul in zona de concert (Parcarea C din cadrul Romexpo- intrare din Bd. Expozitiei) se face pe baza biletului ori a invitatiei.

Program concert Scorpions la Romexpo 2018:

19:00 – Salamandra
20:00 – Compact B
21:00 – Scorpions

Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul parasirii perimetrului spatiului concertului. Copiii sub 5 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit si controlului bagajelor, la cererea agentilor de securitate. In caz de ploaie, va recomandam folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis in incinta locatiei. Deasemeni este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta locatiei concertului.

Nu este permis accesul cu brichete, bauturi imbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale, casti de motor, biciclete, trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (masura ideala pe bagaj este cat un A4). In incinta zonei de concert spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare si alcoolice, apa, in zona barurilor, si produse alimentare/gustari in zona de Food Trucks. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert.

In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:30.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Videoclip nou Dream Theater, Transcending Time

"Transcending Time", noul videoclip Dream Theater poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “A View From...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X