Powerwolf a lansat videoclipul Fire & Forgive

80

Power metalii de la Powerwolf vor lansa pe 20 iulie 2018, cel de-al 7-lea album, intitulat “The Sacrament Of Sin”. Succesorul lui “Blessed & Possessed” (2015) a fost inregistrat in Fascination Street Studios din Suedia cu ajutorul producatorului Jens Bogren (Goodbye To Gravity, Opeth, Kreator, Sepultura, Angra, Paradise Lost, etc.) si este distribuit sub egida Napalm Records. Noul videoclip de promovare este pentru piesa “Fire & Forgive” si poate fi urmarit mai jos.

Reamintim ca Powerwolf va concerta in premiera in Romania cu ocazia festivalului Rockstadt Extreme Fest ce va avea loc in perioada 2 – 5 august. Evenimentul se desfasoara in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival cat mai divers.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Tracklist “The Sacrament Of Sin”:

1. Fire & Forgive
2. Demons Are A Girl’s Best Friend
3. Killers With The Cross
4. Incense And Iron
5. Where The Wild Wolves Have Gone
6. Stossgebet
7. Nightside Of Siberia
8. The Sacrament Of Sin
9. Venom Of Venus
10. Nighttime Rebel
11. Fist By Fist (Sacralize Or Strike)
12. Midnight Madonna (Bonus track)