Piesa noua Bullet For My Valentine, The Very Last Time

30

Pe 29 iunie, Bullet For My Valentine a lansat cel de-al 6-lea album de studio, ocazie buna de a oferi fanilor spre ascultare piesa “The Very Last Time”. Primul disc dupa o pauza de trei ani poarta numele  “Gravity” si este prima realizare alaturi de bateristul Jason Bowld si basistul Jamie Mathias.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in orasul Bridgend, din tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG.

Trupa are cinci albume de studio la activ. “The Poison”, primul disc, lansat in octombrie 2005, a adus mai multe premii: Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revista Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer si Best Single (pentru “Tears Don’t Fall”) oferite de prestigioasa revista Kerrang!. Nu in ultimul rand, trupa a fost invitata sa cante in deschiderea mai multor concerte Metallica si Guns N’ Roses. Au urmat “The Poison” (2005), “Fever” (2010), “Temper Temper” (2013) si “Venom” (2015).

Tracklist “Gravity”:

1. Leap of Faith
2. Over It
3. Letting You Go
4. Not Dead Yet
5. The Very Last Time
6. Piece Of Me
7. Under Again
8. Gravity
9. Coma
10. Don’t Need You (2018 Version)
11. Breathe Under Water
12. Crawling