7 Jul 2022
spot_img

Madball a lansat videoclipul Rev Up

Citește și

Dupa patru patru ani de la aparitia discului “Hardcore Lives”, veteranii de la Madball vor lansa un nou album de studio, intitulat “For The Cause”. Materialul va iesi pe piata in data de 15 iunie 2018, sub egida Nuclear Blast, si va fi urmat de un amplu turneu de promovare care va ajunge si in Romania. Concertul va avea loc pe 11 iulie 2018, la Cluj Napoca in clubul Form Space. Noul extras pe single este  videoclipul piesei “Rev Up” si poate urmarit mai jos.

“Hardcore Lives” este produs de Tim Armstrong (Rancid), care colaboreaza si pentru una din piesele incluse pe acesta iar mixajul si masterizarea ii apartin lui Tue Madsen, cunoscut pentru colaborarile sale cu Meshuggah, The Haunted, Sick Of It All, Dark Tranquillity, Heaven Shall Burn sau Vader.

Mai mult, fostul chitarist al trupei, Matt Henderson, a dat o mana de ajutor si a inregistrat partile de chitara iar Ice-T, solistul formatiei Body Count, apare ca invitat pe piesa “Evil Ways”.

Tracklist “For The Cause”:

1. Smile Now Pay Later
2. Rev Up (feat. Sick Jacken)
3. Freight Train
4. Tempest
5. Old Fashioned
6. Evil Ways (feat. Ice-T)
7. Lone Wolf
8. Damaged Goods
9. The Fog (feat. Tim Timebomb & Steve Whale)
10. Es Tu Vida
11. For You
12. For The Cause
13. Confessions (Bonus Track – CD and LP only)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X