27 Sep 2022

Kistvaen are un nou chitarist

Citește și

Liderul si chitaristul grupului bucurestean Kistvaen, Manuel Cornateanu, cunoscut publicului larg si sub pseudonimul Fenrir a facut urmatorul anunt cu privire la activitatea formatiei:

“A sosit timpul sa anuntam schimbari in componenta Kistvaen. Invocand motive de ordin personal, fostul chitarist al formatiei Vlad, a decis sa paraseasca trupa cu ceva timp in urma. Ii multumim pentru tot efortul depus in toti acesti ani si ii uram succes pe viitor. Trupa are un nou chitarist in persoana lui Andrei (ex-Akral Necrosis) caruia ii uram bun venit. In conditiile de fata Kistvaen pregateste un nou material discografic preconizat sa apara anul viitor. De-asemeni, trupa va sustine cateva show-uri exclusive in urmatoarea perioada. Prima oprire va fi la Rockstadt Extreme Fest 2018 ce va avea loc in perioada 2-5 august in Rasnov, unde vom sustine un show aniversar celebrand 10 ani de la infiintare.”

Kistvaen a lansat pana in prezent doua album de studio. Primul disc, “Unbekannte”, editat in data de 16 octombrie 2010, urmat de albumul “Desolate Ways” lansat in data de 3 octombrie 2014.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X