24 Oct 2021
spot_img

Concert E.M.I.L. la petrecerea #GataLa4

Citește și

Ce e bine sa faci pentru noroc in cariera in cea mai lunga zi din an? In mitologia corporatista din Romania, energia solstitiului de vara este o energie a pasiunii, vitalitatii si creativitatii. Urmatoarele zodii vor avea noroc in cariera pe termen nelimitat cu conditia ca joi, pe 21 iunie, in cea mai lunga zi din an, sa fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru a se concentra pe propria bunastare spirituala si fizica, ajutati de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri si clase gratuite de yoga in Pipera, kilometrul 0 al corporatistilor din Capitala. Un demers inaripat de Red Bull.

Sfaturi pentru cei nascuti in zodia rockului

E.M.I.L., singurii romani din scena rock underground care viseaza in continuare vise curate ca la inceput de drum, canta pe 21 iunie, de la ora 16.00 in Pipera, la Food Circus. Sorin Badulescu, lead singer E.M.I.L., Corporate Sales: “Supradoza de vise” sau “Da vrei”, unele dintre cele mai bune piese pe care le-am scris, au fost gata in trei minute. Eu asa functionez, sunt eficient in doze mici. in viata de zi cu zi lucrez intr-o institutie financiara non-bancara. Am invatat cum sa fiu creativ cand am de terminat o prezentare. Daca nu reusesc in prima jumatate de ora, ideile mi se dilueaza. Ce va pot spune eu este ca multinationalele, companiile mari unde cultura organizationala inseamna ceva, au multe, foarte multe chestii cool si benefice mai ales pentru arhetipul romanului. Sigur, nu totul e perfect, dar in ziua de azi ai de unde sa alegi. Cine mai face glume cu corporatisti in 2018 e fix genul ala care spune glume vechi sau e fan Iris la 18 ani, pardon, nationala de rock.”

Sfaturi pentru cei nascuti in zodia dansului

Demersului #GataLa4 i s-a alaturat si Ursus Cooler care te asteapta, tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, in zona de chill din Floreasca Park, cu muzica marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mancare, mixuri de bere, limonada si, desigur, Red Bull.

Sfaturi pentru cei nascuti in zodia Zenului

Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la povesti cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat si Energiea, unde ii asteapta muzici de vara & bauturi colorate si delicioase cu Red Bull Editions.

Dupa ce treci linia de finis la ora 16:00, intra pe pagina de eveniment de pe Facebook si arata-le tuturor cum iti petreci tu orele libere castigate folosind efectul #GataLa4.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X