Asculta noua piesa Epica, If Inside These Walls Was A House

30

“If Inside These Walls Was A House”, noul single Epica poate fi ascultat mai jos. Piesa este inclusa pe EP-ul “Epica Vs. Attack On Titan”, ce va fi lansat pe 20 iulie 2018, sub egida Nuclear Blast Records. Materialul este inspirat din celebrul anime “Attack on Titan”, aparut la sfarsitul nului 2017, doar in Japonia.

Va reamintim ca Epica, alaturi de Soulfly, Children of Bodom, Carach Angren, Sonata Arctica, Kataklysm, Skeletonwitch va concerta la editia din acest an a festivalului Metalhead Meeting. Evenimentul se desfasoara in zilele de 6 si 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00 – 22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pretul unui abonament este de 229 de lei (pana pe 5 iulie si 250 de lei la intrare), iar un bilet valabil pentru o singura zi costa 129 lei (pana pe 5 iulie, si 150 lei la intrare). Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Tracklist “Epica Vs. Attack On Titan”:

1. Crimson Bow And Arrow
2. Wings Of Freedom
3. If Inside These Walls Was A House
4. Dedicate Your Heart!
5. Crimson Bow And Arrow (Instrumental)
6. Wings Of Freedom (Instrumental)
7. If Inside These Walls Was A House (Instrumental)
8. Dedicate Your Heart! (Instrumental)